Μηχανές κοπής κλειδιών
Για την εταιρεία
Για το σπίτι
Αυτοκίνητο
Για το δίκυκλο
Νέα προϊόντα

Favorites

You have no items to read
Η εταιρεία

Η εταιρεία GEMKA – KARYDIS με την πολυετή εμπειρία και τη συνεχή έρευνα, επενδύει σε νέες τεχνολογίες, που ικανοποιούν τις απαιτήσεις της αγοράς στο χώρο της κλειθροποιΐας, και συστημάτων ασφαλείας.
Πιο συγκεκριμένα, στη σειρά των προϊόντων που η εταιρεία προμηθεύεται, συμπεριλαμβάνονται: Κλειδιά και αξεσουάρ κλειδιών, μηχανές κοπής κλειδιών, κλειδαριές θωρακισμένων θυρών, κυλίνδρους απλούς, ασφαλείας και ηλεκτρονικούς, μπάρες πανικού και πυρασφάλειας, χρηματοκιβώτια, λουκέτα, συστήματα παραθύρων, αντικλεπτικά συστήματα access control, συστήματα immobilizer για αυτοκίνητα, γραμματοκιβώτια, κλειδοθήκες, κλειδαριές για μοτοποδήλατα και άλλα είδη.
Παράλληλα, αναπτύσσει σχέσεις με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο διαγράφοντας μια σταθερά ανοδική πορεία, χάρη στην ποιότητα, στη σωστή και άμεση εξυπηρέτηση που παρέχει στους ανθρώπους που συνεργάζεται.
Η συνεχής εξέλιξη και τελειοποίηση των υπηρεσιών της GEMKA – KARYDIS, την ανέδειξε σαν μια από τις καλύτερες και τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου.

Ιστορία

H εταιρεία GEMKA – KARYDIS είναι μια πολυετής οικογενειακή επιχείρηση με έτος ίδρυσης το 1928. Το όνομα της εταιρείας προέρχεται από τα αρχικά των μελών της οικογένειας που σε βάθος χρόνου πέτυχαν την σωστή πορεία και εξέλιξής της.
Η κύρια δραστηριότητά της ξεκίνησε με την εμπορία και μεταποίηση σιδηρικών κλειδιών, ειδών κιγκαλερίας και εργαλείων, με αρχική έδρα την Ομόνοια.
Από τα μέσα της δεκαετίας του 50', είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που εστιάζει στην τεχνογνωσία και στην εισαγωγή του κλειδιού και των κλειδαριών.
Από το 1979 έως και σήμερα η GEMKA – KARYDIS, μέσα από συνεχή έρευνα και παρακολούθηση της αγοράς, συνεργάζεται με ευρέως γνωστά και σπουδαία εργοστάσια και εταιρείες, με στόχο να χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης και να αναδείξει τα καλύτερα και πιο ποιοτικά προϊόντα.
Το 2009 η εταιρεία μετεγκαταστάθηκε σε νέα έδρα στην περιοχή του Ελαιώνα στο Αιγάλεω, κάνοντας ένα ακόμα μεγάλο βήμα για την αποτελεσματικότερη και πιο οργανωμένη υποστήριξη που θέλει να προσφέρει στους συνεργάτες της. Οι νέες εγκαταστάσεις, διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένο εκθεσιακό χώρο, αίθουσα σεμιναρίων και τομέα τεχνικής υποστήριξης.
 
Σε όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας της έχει συνεργαστεί με οίκους πολύ διαδεδομένους στο χώρο όπως:
Borkey, Silca, Keyline, Cisa, JMA, Abus, Burg-Wachter, Eff-Eff, BKS, Zeiss - Ikon, Disec, Vachette, Profalux, Yale, Feb, Winkhaus, Dom, Elis, Moia, Securemme, CDVI, Mul-T-Lock, MR - Mondial και πολλά άλλα...


Κατηγορίες
Κατασκευαστές