Μηχανές κοπής κλειδιών
Για την εταιρεία
Για το σπίτι
Αυτοκίνητο
Για το δίκυκλο
Νέα προϊόντα

VIOMETAL

Viometal_logo.jpg

Η VIOMETAL πρωτοπόρος βιομηχανία στο χώρο της μεταλλουργίας ιδρύθηκε στις αρχές του 1950. Αντικείμενο δραστηριότητάς της είναι ο σχεδιασμός και η παραγωγή μεταλλικών γραμματοκιβωτίων, κλειδοθηκών, πινάκων ανακοινώσεων, Φαρμακείων και άλλων συναφών ειδών.

Συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής και ένα άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, η VIOMETAL, έχει δημιουργήσει μία ανταγωνιστική επιχείρηση με εμπειρία και σημαντικά αποτελέσματα.

Όλα τα προϊόντα της VIOMETAL χαρακτηρίζονται από το υψηλό επίπεδο σχεδιασμού, λειτουργικότητας και ποιότητας η οποία είναι σύμφωνη με τα υψηλότερα στάνταρ της Ε.Ε.

Χάρη λοιπόν στα παραπάνω η VIOMETAL εξασφάλισε μία θέση με μεγάλο κύρος στην ελληνική αγορά ενώ παράλληλα συναγωνίζεται με αξιώσεις τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού με τις εξαγωγές της.

Εντιμότητα, συνέπεια, εμπειρία και καλό γούστο αποτελούν τα συστατικά της συνταγής με τα οποία, σε σύντομο χρονικό διάστημα οδήγησαν την VIOMETAL να σκαρφαλώσει αθόρυβα ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του χώρου της.

Σήμερα η VIOMETAL, αποτελεί μία από τις δυναμικότερες παραγωγικές και εμπορικές μονάδες. Διαθέτοντας οργανωμένη γραμμή παραγωγής, η VIOMETAL κατασκευάζει και διαθέτει στην αγορά μία μεγάλη γκάμα κλασσικών και ξεχωριστών γραμματοκιβωτίων σχεδιασμένα με προσοχή στην λεπτομέρεια. Καλαίσθητα και λειτουργικά για ανθρώπους που αναζητούν το καλύτερο.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε διάφορες κλειδαριές γραμματοκιβωτίων VIOMETAL.

Κατασκευαστής
Κατηγορία
Εκκαθάριση Όλων
Κατηγορίες
Κατασκευαστές