Μηχανές κοπής κλειδιών
Για την εταιρεία
Για το σπίτι
Αυτοκίνητο
Για το δίκυκλο
Νέα προϊόντα

STARK

stark_dx.jpg

Η Stark srl είναι μια κορυφαία εταιρεία στην Ευρώπη για την παραγωγή οικιακών και εμπορικών χρηματοκιβωτίων και συστημάτων ασφαλείας και ο όμιλος έχει 50 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της χαλυβουργικής.
Η Stark είναι η πρώτη, από τις αρχές της δεκαετίας του '90, που εισήγαγε την τεχνολογία κοπής λέιζερ στην παραγωγή χρηματοκιβωτίων και, πρόσφατα, την εξέλιξή της χάρη στην 3D κοπή.

Η παραγωγή.
Οι σταθερές καινοτομίες, οι αυτοματισμοί και η τεχνογνωσία είναι τα βασικά σημεία δύναμης στον παραγωγικό τομέα.
Τα κέντρα κοπής με λέιζερ ή πλάσμα εγγυώνται τη μέγιστη ακρίβεια στην κατασκευή όλων των θωρακισμένων εξαρτημάτων, ενώ τα ρομποτικά νημάτια συγκόλλησης και οι γραμμές συναρμολόγησης εξασφαλίζουν σταθερά υψηλό επίπεδο προϊόντος συναρμολόγησης, με τη βοήθεια του συντονισμού CAD-CAM. 
Η σοβαρή μηχανογραφική δοκιμή κάθε τεμαχίου κατά μήκος της γραμμής τερματισμού εγγυάται απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία του συστήματος κλειδώματος.

Ποιότητα και ασφάλεια.
Τα χαρακτηριστικά της διαδικασίας παραγωγής του συστήματος λέιζερ έχουν ως αποτέλεσμα ένα κενό μόλις 2/10 mm μεταξύ της πόρτας και του πλαισίου ενός τεμαχίου, που εμποδίζει αποτελεσματικά την εισαγωγή μοχλών ή των εργαλείων διάρρηξης και σχηματίζει ένα αποτελεσματικό φράγμα κατά της κοπής με φλόγα.
Η πρωτοποριακή επωνυμία Konika ®, χάρη στην τρισδιάστατη τομή λέιζερ μεταξύ πόρτας και πλαισίου, που δεν επιτρέπει τη θραύση της ίδιας της πόρτας, είναι ασύγκριτη για τις τεχνικές προδιαγραφές και δεν έχει καμία ισάξια στην αγορά.
Η ακρίβεια φινιρίσματος και οι ιδιαίτερα ελκυστικές αισθητικές λύσεις την καθιστούν ένα αδιαμφισβήτητο ιταλικό προϊόν σχεδιασμού.

Το εύρος προϊόντων.
Για την ικανοποίηση οποιασδήποτε λειτουργικότητας, ασφάλειας και σχεδιασμού χρειάζονται μια ευρεία και αρθρωτή γκάμα χρηματοκιβωτίων ασφαλείας για τοίχους και ελεύθερους χώρους, ντουλάπια τυφεκίων, με πολλά διαφορετικά συστήματα κλειδώματος (συνδυασμός κλειδιού, ηλεκτρονικού μηχανοκίνητου, ηλεκτρομαγνητικού, κλειδιού και τριών πηνίων , συνδυασμός δίσκων, χρονοκαθυστέρηση, κλειδαριές ομόλογες), ενώ τα κουτιά μετρητών, τα χρηματοκιβώτια και τα κουτιά πυροπροστασίας ολοκληρώνουν την γκάμα.

Η υπηρεσία.
Ένα αποτελεσματικό δίκτυο πωλήσεων και υλικοτεχνικής υποστήριξης επιτρέπει μια ευρεία διανομή σε ολόκληρη την εγχώρια επικράτεια, παράλληλα με την αυξανόμενη παρουσία σε πολλές ξένες χώρες.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα χρηματοκιβωτίων της Stark.

Κατασκευαστής
Κατηγορία
Εκκαθάριση Όλων
Κατηγορίες
Κατασκευαστές