Μηχανές κοπής κλειδιών
Για την εταιρεία
Για το σπίτι
Αυτοκίνητο
Για το δίκυκλο
Νέα προϊόντα

SECUREMME

img.jpg

Η μεγάλη εμπειρία και αποφασιστικότητα του Mario Malighetti εκτοξεύει την SECUREMME στην αγορά κλειδαριών ασφαλείας και αξεσουάρ για πόρτες.
Μια δέσμευση που υφίσταται σήμερα από τη δεύτερη επιχειρηματική γενιά της οικογένειας, σκοπός της οποίας είναι η ανάπτυξη των προϊόντων "Made in Italy".
Η επίτευξη του παρόντος στόχου βασίζεται στη βελτίωση όλων των τμημάτων παραγωγής, στην έρευνα και ανάπτυξη νέων αντικειμένων, στη χρήση πρωτοποριακών τεχνολογιών καθώς και στην κατάρτιση και εξειδίκευση του ειδικευμένου προσωπικού, στην πιστοποίηση της ποιότητας των διαδικασιών, των προϊόντων και των σχέσεων.

Έρευνα:
Η SECUREMME ασχολείται ενεργά με τη συνεχή ενημέρωση των υπηρεσιών της, καθώς και με την τήρηση των απαιτήσεων μιας σταθερής εξελισσόμενης αγοράς και ανταγωνισμού.
Ο σχεδιασμός παίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην εταιρεία: νέα υλικά και υψηλό τεχνολογικό επίπεδο εξοπλισμού παραγωγής ενώνουν την υλοποίηση καινοτόμων, λειτουργικών, αξιόπιστων και υψηλής ασφάλειας προϊόντων.

Τεχνολογία:
Η SECUREMME δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και την ποιότητα των προϊόντων.
Η εταιρεία συνεργάζεται με τον ακριβή στόχο της διατήρησης του συνολικού ελέγχου της παραγωγής, από το σχεδιασμό έως την υλοποίηση των μεμονωμένων εξαρτημάτων και τη συναρμολόγησή τους.
Όλα τα στάδια κατασκευής ελέγχονται από εξελιγμένο υπολογιστικό σύστημα, εξασφαλίζοντας έτσι μια σταθερή παρακολούθηση της διαδικασίας για να αποφευχθούν τυχόν ελαττώματα στα προϊόντα.

Σχηματισμός:
Οι επενδύσεις σε ανθρώπινους πόρους και η δυναμικότητά τους είναι ένας από τους κύριους στόχους του σχεδίου ανάπτυξης της εταιρείας.
Η σταθερή επαγγελματική ανάπτυξη και εξειδίκευση του προσωπικού βοηθά τη SECUREMME στο έργο επέκτασής της, καθιστώντας την εικόνα της ηγέτιδας εταιρίας ισχυρότερη, πάντα ικανή να προσαρμοστεί στις αλλαγές της αγοράς και των τεχνολογιών.

Πιστοποίηση:
Η επιλογή της διατήρησης ολόκληρης της παραγωγικής διαδικασίας μέσα στην εταιρεία επιτρέπει στην SECUREMME να εγγυηθεί τον καλύτερο έλεγχο της ποιότητας, προσφέροντας προϊόντα εντελώς "Made in Italy" σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
Στόχος της SECUREMME είναι η παραγωγή κλειδαριών ασφαλείας και αξεσουάρ για πόρτες σύμφωνα με τις οδηγίες του συστήματος διαχείρισης ποιότητας UNI EN ISO 9001: 2008 που πιστοποιεί τη διαδικασία παραγωγής.
Διεξάγονται ειδικές δοκιμές για την επαλήθευση της "ανθεκτικότητας στη ζωή" και της "ανθεκτικότητας στην αντοχή", δηλαδή της διάρκειας ζωής και του χρόνου αντοχής των κλειδαριών του εξεταζόμενου δείγματος.

Κατασκευαστής
Κατηγορία
Εκκαθάριση Όλων
Κατηγορίες
Κατασκευαστές