Μηχανές κοπής κλειδιών
Για την εταιρεία
Για το σπίτι
Αυτοκίνητο
Για το δίκυκλο
Νέα προϊόντα

PC

PC_logo.jpg

Για σχεδόν 60 χρόνια, η P.C - Cortellezzi Primo παράγει κλειδαριές κυλίνδρων υψηλής ποιότητας, τόσο για ιδιώτες όσο και για βιομηχανίες.
Επιλέξανε να παραμείνουν τεχνίτες, γιατί η φιλοσοφία της εταιρείας είναι προσανατολισμένη στην ποιότητα του τελικού προϊόντος, παρά στην ποσότητα των παραγόμενων αντικειμένων και είναι κάτι περισσότερο από προμηθευτές για τους πελάτες τους: είναι αξιόπιστοι, ευέλικτοι και αξιόπιστοι εταίροι.

Οι κλειδαριές πόρτας είναι επίσης ιδανικές για βιτρίνες, ντουλάπια, κουτιά γραμματοκιβωτίων, τυποποιημένες κλειδαριές, ηλεκτρικές κλειδαριές, πάνελ, συρτάρια και οτιδήποτε άλλο έχει σύστημα κλειδαριάς και κλειδιού και ελέγχονται μία προς μία.
Ένας χειροκίνητος έλεγχος, παρά ένας μηχανικός έλεγχος, σας επιτρέπει να «αισθανθείτε» τον μηχανισμό (που αποτελείται από καρφίτσες, ελατήρια και πίρους) και να δώσετε μια ακριβή αξιολόγηση της ανθεκτικότητάς του και να αποκλείσετε τυχόν ελαττώματα.

Εκτός από την παραγωγή κλειδαριών, εξειδικεύεται στην παραγωγή κυλίνδρων για μη συμβατικές εφαρμογές ή σε εξειδικευμένες εφαρμογές, όπως σε εργοτάξια, στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, στον ναυτικό τομέα, για θυρίδες ασφαλείας και πολυτελείς κατασκευές.
Αυτοί οι ειδικοί κύλινδροι αναπτύσσονται συχνά με την άμεση συνεργασία των χειριστών της, οι οποίοι έχουν πολυετή εμπειρία.

Ολόκληρη η εταιρεία είναι προσανατολισμένη στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της στο μέγιστο δυνατό βαθμό, μέσω της κατασκευής κυλίνδρων για κλειδαριές που θα είναι ασφαλείς και θα παρέχουν τέλεια απόδοση με την πάροδο του χρόνου, καλύπτοντας την ανάγκη για ασφάλεια και λειτουργικότητα.
Με τον καιρό, ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος είναι να συνεχίσει να επενδύει σε μηχανήματα που μειώνουν το περιθώριο σφάλματος, επιλέγουν τους προμηθευτές της καλά και σέβονται τους κανόνες που περιέχονται στην πιστοποίηση ISO.

Κατασκευαστής
Κατηγορία
Εκκαθάριση Όλων
Κατηγορίες
Κατασκευαστές