Μηχανές κοπής κλειδιών
Για την εταιρεία
Για το σπίτι
Αυτοκίνητο
Για το δίκυκλο
Νέα προϊόντα

HUGO

HUGO_logo.jpg

Η Απόλυτη ασφάλεια.
Τα προϊόντα ασφαλείας HUGO LOCKS, αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως ένα στιβαρό, με διάρκεια όνομα στις κλειδαριές, τα λουκέτα και τους κυλίνδρους.
Μετά από ενδελεχή έρευνα αγοράς, η HUGO LOCKS έχει αναπτύξει ειδικές σειρές προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις ανάγκες του κάθε πελάτη, που προσδοκά οι κλειδαριές να είναι αξιόπιστες, ανθεκτικές και λειτουργικές.
Πάνω απ'όλα, θα πρέπει να είναι ασφαλείς.

Άφθαρτα προϊόντα ασφαλείας.
Η HUGO LOCKS σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα υψηλής ποιότητας, με μέγιστη αντοχή και εξαιρετική σχεδίαση, εξασφαλίζοντας απόλυτη ασφάλεια.

Η γκάμα της HUGO LOCKS περιλαμβάνει κλειδαριές, λουκέτα και κυλίνδρους.

Κλειδαριές.
Οι κλειδαριές για τις εξώπορτες και μεσόπορτες ξύλου και αλουμινίου κατασκευάζονται με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες και τεχνολογικά προηγμένες διαδικασίες παραγωγής.
Ο βαρέως τύπου μηχανισμός και η στιβαρή κατασκευή τους τις τοποθετούν στην ελίτ κατηγορία των προϊόντων ασφαλείας.
Κατάλληλες για εσωτερική ή εξωτερική χρήση.

Λουκέτα.
Ολοκληρωμένη σειρά λουκέτων, για πολλές εφαρμογές, για να προστατεύσει το σπίτι σας, την επιχείρησή σας και τα προσωπικά σας αντικείμενα.
Προσφέρουν τη μέγιστη αξιοπιστία και αντοχή ενάντια σε κάθε απόπειρα παραβίασης.

Κύλινδροι.
Υψηλής ασφάλειας κύλινδροι από ορείχαλκο και νικέλιο, που παράγονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προτύπου UNI EN 1303, με την πιο προηγμένη αντικλεπτική τεχνολογία.
Κατάλληλοι για εσωτερική ή εξωτερική χρήση.

Άριστη ποιότητα, Ασύγκριτη τιμή.
Τα προϊόντα HUGO LOCKS είναι γνωστά για:
Τις τεχνολογικά προηγμένες διαδικασίες παραγωγής και τα συνεχή σκληρά τεστ αντοχής για κάθε προϊόν χωριστά, που τα τοποθέτησε στην παγκόσμια, ελίτ κατηγορία των προϊόντων ασφάλειας.
Την καλύτερη ποιότητα των πρώτων υλών.
Τον προηγμένο σχεδιασμό και τις ανταγωνιστικές τιμές.
Την πιστοποίηση ISO 9001: 2008.

Φιλοσοφία.
Το άριστο επίπεδο εργασίας, η επιμονή στην καινοτομία, τα κριτήρια ποιότητας και οι προσεκτικά επιλεγμένες διαδικασίες του τελικού ποιοτικού ελέγχου εξασφαλίζουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της HUGO LOCKS.
Η φιλοσοφία της είναι να προσέχει πάντα τη λεπτομέρεια και να είναι σε συνεχή αναζήτηση τρόπων για να βελτιώσει τη λειτουργικότητα των προϊόντων, την ποιότητα και το σχεδιασμό τους.
Στο επίκεντρο της ανάπτυξης προϊόντων και των διαδικασιών παραγωγής βρίσκονται τα κορυφαίας ποιότητας υλικά και οι επινοητικές λεπτομερείς λύσεις ασφαλείας!

Τα προϊόντα της HUGO LOCKS πωλούνται και διανέμονται μέσω του αυξανόμενου παγκόσμιου δικτύου πωλήσεών της σε όλο τον κόσμο.

Κατασκευαστής
Κατηγορία
Εκκαθάριση Όλων
Κατηγορίες
Κατασκευαστές