Μηχανές κοπής κλειδιών
Για την εταιρεία
Για το σπίτι
Αυτοκίνητο
Για το δίκυκλο
Νέα προϊόντα
019.512.000071.jpg019.512.000071.jpg
019.512.000071-1.jpg019.512.000071-1.jpg
019.512.000071-2.jpg019.512.000071-2.jpg

AVZ1109

AIR 4 Receiver
Δέκτης Για Εγκατεστημένες Ηλεκτρομηχανικές Πόρτες Και Πύλες


Κατασκευαστής: SILCA
PDFEmail

Air4 Receiver
Η απομακρυσμένη απελευθέρωση πόρτας και πύλης.

Το Air4 Receiver είναι ένας δέκτης για εγκατεστημένες ηλεκτρομηχανικές πόρτες και πύλες. Η λύση αποτελείται από ένα εύκολο στην εγκατάσταση δέκτη και ένα τηλεχειριστήριο Air4, για το άνοιγμα των ηλεκτρονικών κλειδαριών 12V και 15V, όπως πύλες και πόρτες εισόδου κτιρίων. Το Air4 Receiver είναι συμβατό με τα Air4 Home και τα Air4 Home Pro, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση έξυπνης πρόσβασης.

Χαρακτηριστικά:
Πρακτική λύση:

Με τον δέκτη Air4 δεν χρειάζεται να αναζητήστε κλειδιά ή να πάτε στο διακόπτη για να ανοίξετε την πύλη. Απλά πατήστε το κουμπί στο Air4 τηλεχειριστήριό σας και η πύλη θα ξεκλειδώσει.
Εξαιρετικά προσαρμόσιμο:
Το μικρό μέγεθος του δέκτη ταιριάζει στα περισσότερα κουτιά διακοπτών. Μπορεί εγκατασταθεί σε εσωτερικό χώρο, στο κουτί του περιβλήματος διακοπτών, και σε εξωτερικό χώρο, με την προϋπόθεση να τοποθετείται σε αδιάβροχο κουτί.
Δεν απαιτείται προγραμματισμός:
Το τηλεχειριστήριο Silca Air4 που παρέχεται είναι προ-προ- γραμματισμένο να λειτουργεί αμέσως. Δεν χρειάζονται επιπλέον ενέργειες προγραμματισμού. Το τηλεχειριστήριο λειτουργεί με κωδικό τύπου κύλισης υψηλής ασφάλειας, με συχνότητες που κυμαίνονται από 433 και 868 ΜΗz.
Ευελιξία για προσθήκη νέων λειτουργιών στο τηλεχειριστήριό σας:
Ο δέκτης είναι προγραμματισμένος σε ένα κουμπί αφήνοντας 3 άλλα κουμπιά ελεύθερα να ελέγχουν άλλα αυτοματοποιημένα συστήματα όπως τη γκαραζόπορτα ή την κύρια πύλη. Επιπλέον τηλεχειριστήρια Silca μπορούν να αγοραστούν και αντιγραφούν εύκολα από το τηλεχειριστήριο που παρέχεται.
Ιδανικό για διαμερίσματα και μικρές επιχειρήσεις:
Το Air4 Receiver είναι συμβατό με το Air4 Home και το Air4 Home Pro, τις προηγμένες απομακρυσμένες λύσεις που επιτρέπουν στις πύλες και στις γκαραζόπορτες να ξεκλειδώνουν με ένα smartphone. Αυτό κάνει το Air4 Receiver ιδανικό για διαμερίσματα και μικρές επιχειρήσεις με κοινόχρηστες πόρτες εισόδου και πύλες.
Τέλεια λύση για χαμένα τηλεχειριστήρια:
Εάν το τηλεχειριστήριο χαθεί ή σπάσει, νέα τηλεχειριστήρια της Silca μπορούν να προγραμματιστούν απευθείας από το Air4 Receiver.

Πλεονεκτήματα:
Εύκολη εγκατάσταση.
Ανοίγει κοινόχρηστες πόρτες.
Ανοίγει γκαραζόπορτες.
Ταιριάζει στα περισσότερα κουτιά διακοπτών.
Συμβατό με το Air4 Home.
Επιλογή προσθήκης τηλεχειριστηρίων.


Κατασκευαστής
Κατηγορία
Εκκαθάριση Όλων
Κατηγορίες
Κατασκευαστές