Μηχανές κοπής κλειδιών
Για την εταιρεία
Για το σπίτι
Αυτοκίνητο
Για το δίκυκλο
Νέα προϊόντα
100.001.000005-1.jpg100.001.000005-1.jpg
100.001.000005-2.jpg100.001.000005-2.jpg

D832450ZB

Bravo Professional II
Ημιαυτόματη Μηχανή Κοπής Απλών Κλειδιών Και Κλειδιών Αυτοκινήτου


Κατασκευαστής: SILCA
PDFEmail

Bravo Professional II


Η Bravo Professional είναι το τελευταίο μοντέλο της SILCA για επαγγελματίες κλειθροποιούς. Οι ειδικές αντιστρέψιμες μέγγενες με το νέο σύστημα ευθυγράμμισης (εκκρεμεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) εξασφαλίζουν τέλεια αποτελέσματα κοπής για οποιοδήποτε τύπο κλειδιού: απλά κλειδιά κυλίνδρων ή οχημάτων, σταυρωτά κλειδιά.

Αναλυτικότερα:

Σχεδιασμός και Εργονομία.
Ο πλήρως ανανεωμένος σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από εργονομία, καθαρές γραμμές κοπής, και καινοτόμα υλικά. Η ευκολία χρήσης και η υψηλή ποιότητα κατασκευής των εξαρτημάτων και ανταλλακτικών εγγυάται διαρκή ακρίβεια στο πέρασμα του χρόνου.
Ασφάλεια.
Μία συσκεύη τοποθετημένη μέσα στη μηχανή προστατεύει τον χειριστή από πιθανές βλάβες προερχόμενες από διακοπές ρεύματος και απρόσμενες επαναφορές ενέργειας.
Όλα τα μέρη σε κίνηση μπορούν να ενεργοποιηθούν/απενεργοποιηθούν από πιεζόμενα κουμπιά εύκολα προσβάσιμα από τον χειριστή, ακόμα και κατά τη διάρκεια κοπής κλειδιών.
Καινοτόμοι μοχλοί.
Καινοτόμοι και εργονομικοί, εξασφαλίζουν εύκολη και άνετη λαβή λόγω του σχήματος τους. Τα ειδικά υλικά απο τα οποία είναι σχεδιασμένοι, εξασφαλίζουν μέγιστη ευκολία χρήσης. Βελτιστοποιημένη τοποθέτηση του μοχλού, έτσι ώστε μεγάλα κλειδιά, μπορούν να κοπούν με το μοχλό στη θέση που διευκολύνει την ορατότητα και το χειρισμό.
Πατενταρισμένο σύστημα κλειδώματος.
Πατενταρισμένο δυναμομετρικό βασικό σύστημα κλειδώματος, με ελεγχόμενο κουμπί κίνησης για να εξασφαλίσει τέλεια ασφάλιση των κλειδιών. Η λαβή είναι ισορροπημένη, η οποία ασφαλίζει και αποτρέπει την καταστροφή των κλειδιών, που μπορεί να οφείλεται σε λάθος ή υπερβολική πίεση.
Περιστρεφόμενες μέγγενες και αυτόματο σύστημα ευθυγράμμισης.
Περιστρεφόμενες μέγγενες τεσσάρων πλευρών με νέο σύστημα κλειδώματος. Βολικό και εξαιρετικά ευέλικτο κατά τη χρήση, η κάθε πλευρά έχει σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση της λαβής σε κάθε τύπο κλειδιών, χωρίς την ανάγκη να εκτελούνται πολύπλοκες εργασίες εγκατάστασης ή τοποθέτησης πρόσθετων αξεσουάρ από το χρήστη. Καινοτόμο και μοναδικό στη λειτουργία του, εγγυάται ευθυγράμμιση με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια και εξοικονόμηση χρόνου, μαζί με απολύτως ακριβή αποτελέσματα.
Προστασία.
Η Bravo Professional II μπορεί να εγγυηθεί έως και πάνω από 50% περισσότερο έλεγχο της διασποράς των ρινισμάτων. Όλα τα μέρη σε κίνηση προστατεύονται από ειδικές ασπίδες και καλύμματα. Μια διευρυμένη ασπίδα ασφαλείας κόφτη καθώς και η νέα προστασία για τη διασπορά των ρινισμάτων, παρέχουν μέγιστο έλεγχο και προστασία κατά τη διάρκεια των εργασιών κοπής.
Οδηγός.
Ο οδηγός έχει εκατοστιαία ρύθμιση (+/- 5 εκατοστά), το οποίο ο χειριστής μπορεί εύκολα να ρυθμίσει.
Διαστάσεις.
Οι διαστάσεις της μηχανής έχουν βελτιστοποιηθεί, ωστέ να εγγυηθούν την πλήρη απώλεια κραδασμών κατά τη διάρκεια κοπής και να εξασφαλίσουν μακροχρόνια αντοχή του κόφτη. Η δομή της μηχανής είναι σχεδιασμένη να ελαχιστοποιεί τους θορύβους κατά τη διάρκεια όλων των σταδίων εργασιών.Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Μοτέρ: Μονής ταχύτητας.
Παροχή Ρεύματος: 230V - 50Hz.
Τροχός: Εξαιρετικά γρήγορος, Χάλυβας (HSS).
Προαιρετικός κόπτης: Από καρβίδιο.
Λειτουργία: 40 mm άξονας Χ, 50 mm άξονας Υ, 30 mm άξονας Ζ.
Διαστάσεις: Μήκος: 400 mm.
                      Βάθος: 520 mm.
                      Ύψος: 400 mm.
Βάρος: 24,5 Kg.

Κατασκευαστής
Κατηγορία
Εκκαθάριση Όλων
Κατηγορίες
Κατασκευαστές