Μηχανές κοπής κλειδιών
Για την εταιρεία
Για το σπίτι
Αυτοκίνητο
Για το δίκυκλο
Νέα προϊόντα
100.004.000006.jpg100.004.000006.jpg
100.004.000006-1.jpg100.004.000006-1.jpg
100.004.000006-4.jpg100.004.000006-4.jpg
100.004.000006-3.jpg100.004.000006-3.jpg
100.004.000006-2.jpg100.004.000006-2.jpg
100.004.000006-5.jpg100.004.000006-5.jpg

D826680ZB

IDEA
Ηλεκτρονική Μηχανή Κοπής Κλειδιών Θωρακισμένης – Χρηματοκιβωτίου Με Δυνατότητα Σύνδεσης Με Ηλεκτρονικό Υπολογιστή


Κατασκευαστής: SILCA
PDFEmail

Idea

Με την μηχανή κοπής κλειδιών Idea ο οίκος SILCA εγκαινιάζει ένα νέο στίλ αντιγραφής κλειδιών για την κοπή κωδικών και αντιγραφή μονόπτερων, χρηματοκιβωτίου, μπάρας και «κλειδιών αγγλίας». Αυτή η ηλεκτρονική μηχανή εγγυάται ακρίβεια για εκατοντάδες χιλιοστά και με τις δύο μεθόδους κοπής (κώδικα και αντιγραφή). Τα κυριότερα καινοτόμα χαρακτηριστικά της μηχανής, η οποία έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των επαγγελματιών κλειθροποιών, είναι ακρίβεια και ευκολία στη χρήση. Η μηχανή Idea λειτουργεί τόσο αυτόνομα όσο και μέσω Η/Υ.

Αναλυτικότερα:
Αυτόνομη λειτουργία.

Όταν  λειτουργεί αυτόνομα η μηχανή Idea κόβει κλειδιά είτε με κωδικό είτε με απλές ακολουθίες λειτουργίας που έχουμε εισάγει στο λειτουργικό της μηχανής,  με το βολικό της πληκτρολόγιο, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, το οποίο διευκολύνει ακόμα περισσότερο την πρόσβαση του για χρήση.Η μνήμη της μηχανής έχει την δυνατότητα αποθήκευσης πάνω από 300 διαφορετικά συστήματα κοπής και αποκωδικοποίησης, ενώ απομνημονεύει  έως και 1000 συστήματα αντιγραφής. Η μέτρηση, η διαμόρφωση και η διάγνωση γίνονται με μεγάλη ταχύτητα και ελέγχονται όλα απο τις αμέτρητες αυτόματες συσκευές στο μηχάνημα. Τα προγράμματα και η βάση δεδομένων της μηχανής μπορούν να ενημερώνοται εύκολα και γρήγορα μέσω μιας σειριακής θύρας του Η/Υ.
Λειτουργία με Η/Υ.
Χρησιμοποιώντας  τη μηχανή Idea με Η/Υ δίνεται στον χρήστη η ευκαιρία να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της. Εκτός από τις λειτουργίες που περιγράφονται στην προηγούμενη παράγραφο για την λειτουργία της αυτόνομα, το πρόγραμμα του οίκου SILCA καθιστά εφικτό:
Την επεξεργασία και διαχείριση της λίστας των πελατών του χρήστη.
Το σχέδιο εργασίας.
Την αναζήτηση για αναφορές από άμεσους ή έμμεσους κωδικούς.
Την αναζήτηση κλειδιών με μερικές κοπές (ισχύει μόνο για τα κλειδιά αγγλίας).
Την δημιουργία προσαρμοσμένων συστημάτων κοπής κλειδιών.
Για κάθε σύστημα που έχει επιλεχθεί, το πρόγραμμα του οίκου SILCA παρέχει τα τεχνικά στοιχεία και όλες τις πληροφορίες σχετικά με το επιλεγμένο κλειδί και το σύστημα κοπής που απαιτείται.
Το πρόγραμμα του λογισμικού είναι διαθέσιμο σε 5 γλώσσες.
Άνεση και Ασφάλεια.
Ενεργητικές και παθητικές συσκευές ασφάλειας έχουν ενσωματωθεί στην μηχανή, η οποία πληρεί τις προσεγγίσεις & οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πλεονεκτήματα:
1) Αυτόνομη λειτουργία.
Η μηχανή Idea μπορεί και διαχειρίζεται μια μεγάλη εμβέλεια αυτόνομων λειτουργιών, εξασφαλίζοντας ακρίβεια και ταχύτητα για τον κύκλο εργασιών κοπής κλειδιών οποιουδήποτε τύπου.
2) Ηλεκτρική επαφή.
Ένα καινοτόμο σύστημα μέτρησης με ηλεκτρική επαφή, καθιστά δυνατό να προσδιορίσει η μηχανή τις σωστές διαστάσεις του κλειδιού αυτόματα με απόλυτη ακρίβεια.
3) Μετρήσεις αξόνων.
Πραγματοποιούνται αυτόματα από τη μηχανή κοπής κλειδιών.
4) Οπτικός αναγνώστης.
Απόλυτη ακρίβεια στην ανάγνωση του κλειδιού, λόγω του κατοχυρωμένου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας οπτικού αναγνώστη λέιζερ.
Μέτρηση του οπτικού αναγνώστη: ο οπτικός αναγνώστης μετριέται αυτόματα από τη μηχανή.

5) Στήσιμο προώθησης ταχύτητας.
Η δυνατότητα να επιλεχτεί ένα κατάλληλο στήσιμο προώθησης ταχύτητας, έχει ως αποτέλεσμα τη μέγιστη ακρίβεια στην κοπή κλειδιών με οποιοδήποτε τύπο υλικού.
6) Περιστροφή κλειδιού.
Η μηχανή κοπής κλειδιών κάνει αυτόματα και σταδιακά μια περιστροφή του κλειδιού. Αυτή η καινοτόμος λειτουργία προσφέρει βελτιωμένο κύκλο ζωής στην κοπή κλειδιών χωρίς ο χειριστής να χρειαστεί να κάνει κάτι.
7) Λαβή κλειδιού.
Χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση του κλειδιού με ταχύτητα και ακρίβεια. Έχει σχεδιαστεί προκειμένου να δέχεται ένα ευρύ φάσμα κλειδιών με κορμούς διαφορετικών διαμέτρων.
8) Κάδος ρινισμάτων.
Ο κάδος ρινισμάτων εξυπηρετεί στο να διατηρείται ο πάγκος εργασίας καθαρός. Βρίσκεται κοντά στο μαχαίρι της μηχανής και έχει κλίση, έτσι ώστε να μαζεύει ο κάδος τα ρινίσματα. 
9) Μέγγενη.
Καθολική μέγγενη, με περιστροφή 360 μοίρες, η οποία χρησιμοποιείται για την κοπή και των δυο πλευρών μονόπτερου κλειδιού. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να κόβει μονόπτερα και χρηματοκιβωτίου, αρσενικά και θηλυκά, χωρίς να χρειαστεί να επέμβει ο χειριστής.
10) Μαχαίρι.
1,25 mm μαχαίρι καρβιδίου.
(Μαχαίρια άλλου τύπου είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας).

Προαιρετικοί  μετασχηματιστές προσαρμογής:
Υπάρχουν πάρα πολλοί προαιρετικοί  μετασχηματιστές προσαρμογής, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να είναι εύκολη και γρήγορη η τοποθέτηση κλειδιών όλων των ειδών.
Μέγγενη για κλειδιά μπάρας.
Μέγγενη για «κλειδιά αγγλίας».
Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Μοτέρ: Μονοφασικό με αισθητήρα θερμότητας.
Παροχή Ρεύματος: 230V 50Hz.
Κινήσεις: Έχει 3 άξονες με σπείρωμα, που παρέχει ένα ελικοειδές αυλάκι για ρουλεμάν τα οποία δρουν ως μια βίδα ακριβείας, που μεταφράζει περιστροφική κίνηση σε γραμμική κίνηση με ελάχιστη τριβή.
Μέγγενη: Καθολική μέγγενη, με περιστροφή 360 μοίρες, ελεγχόμενη από έναν τοποθετημένο αισθητήρα θέσης.
Ταχύτητα Κοπής: 800 rpm.
Ανοχή Μαχαιριού: Άξονες: +/- 0.05 mm.
Λειτουργία: 37 mm άξονας Χ, 40 mm άξονας Υ (B=360° περιστροφή).
Διαστάσεις: Μήκος: 400 mm. 
                      Βάθος: 520 mm.
                      Ύψος: 450 mm.
Βάρος: 46,4 Kg.
Κατασκευαστής
Κατηγορία
Εκκαθάριση Όλων
Κατηγορίες
Κατασκευαστές