Μηχανές κοπής κλειδιών
Για την εταιρεία
Για το σπίτι
Αυτοκίνητο
Για το δίκυκλο
Νέα προϊόντα
002.000.000086.jpg002.000.000086.jpg

C03927

GTI WEDGE Καρβουνάκι Για Τα ID:46-4D-4C Με RW4Κατασκευαστής: SILCA
PDFEmail

SILCA Ηλεκτρονικό Τσιπάκι GTI Wedge.

Το νέο GTI Wedge προσφέρει τις ίδιες λειτουργίες αντιγραφής και προγραμματισμού με το γυάλινο GTI αλλά είναι μικρότερο σε μέγεθος, με αποτέλεσμα να χωράει σε όλα τα κλειδιά!
Επίσης, έχει πολύ μεγαλύτερη αντοχή από το γυάλινο GTI λόγω του νέου σχεδιασμού του.

Μεγάλη ευελιξία χρήσης με original και κλειδιά Silca: Στην πραγματικότητα είναι συμβατό με όλη την ποικιλία των κλειδιών της Silca για αυτοκίνητα αλλά και με την πλειοψηφία των γνήσιων κλειδιών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. 
Η πολυλειτουργικότητα σημαίνει αποτελεσματικότερη διαχείριση αποθεμάτων: Με το νέο τσιπάκι GTI Wedge μπορείτε να αντιγράψετε τσιπάκια Texas Fixed, Texas Crypto και Philips Crypto. Με το λογισμικό ''Silca TRP Setting Program'' το GTI Wedge μπορεί να μετατραπεί σε τσιπάκια Silca T3,T4,T7,T8,T13,T14,T16,T17,T18,T19,T21,T22,T31 και T32. Έτσι θα παρέχετε ένα ολοκληρωμένο service κλειδιών αυτοκινήτων, χωρίς να έχετε μεγάλο stock από τσιπάκια στο κατάστημά σας.
Χρησιμοποιείται ακόμη και όταν όλα τα κλειδιά είναι χαμένα: Το GTI Wedge μπορεί να προγραμματιστεί απευθείας επάνω στο αυτοκίνητο με τη βοήθεια των διαγνωστικών μηχανημάτων της Advanced Diagnostics ή με χειροκίνητη διαδικασία, ανάλογα με το μοντέλο του οχήματος.
Είναι συμβατό με συσκευές Silca και Advanced Diagnostics: Tο GTI Wedge μπορεί να χρησιμοποιηθεί με συσκευές αντιγραφής Silca RW4 Plus, Fast Copy Plus, RW4 + P-Box και Fast Copy + P-Box, και με διαγνωστικά μηχανήματα Advanced Diagnostics AD100 Pro και MVP Pro. 
Συσκευασία: Το GTI Wedge είναι συσκευασμένο μόνο του σε πλαστικό σακουλάκι με ειδική θέση για κρέμασμα από γαντζάκι.

Κατασκευαστής
Κατηγορία
Εκκαθάριση Όλων
Κατηγορίες
Κατασκευαστές